Om våra munskydd

designade munskydd Munskydd Munskydd med filter

Efter att covid-19 lamslagit nästintill samtliga länder i världen så börjar nu samhälle efter samhälle försiktigt att lätta på restriktionerna. Med det kommer även nya regler att förhålla sig till när man ska ut och resa i sommar. Ett av dessa är kravet på munskydd.

Våra munskydd är gjorda i stretchmaterial av hög kvalitet med en skön passform som passar alla (onesize). Munskydden kan tvättas i 60 grader och återanvändas.
Munskydden är tillverkade i dubbla lager polyester med en ficka för ett partikelskyddande filter på insidan. Dessa rekommenderar vi att man använder ihop med sin mask för att minska smittspridningen ytterligare. Vi rekommenderar även att man byter sitt filter kontinuerligt, för att i alla lägen kunna garantera bästa möjliga skydd. Mer information om våra filter hittar du här.

Vi erbjuder ett stort utbud av munskydd med olika motiv för att passar just dig. På grund av en mycket stor efterfrågan har vi endast ett begränsat antal olika motiv i vår butik för tillfället. Vi är  tacksamma att så många vill ha just våra munskydd och jobbar på för fullt för att utöka vårt lager och kunna erbjuda fler masker inom kort.

Håll utkik i shopen så du inte missar när din favoritmask finns i lager igen, du ser lagerstatus på respektive mask i shopen!


Nyare post