Om våra munskydd

Efter att covid-19 lamslagit nästintill samtliga länder i världen så börjar nu samhälle efter samhälle försiktigt att lätta på restriktionerna. Med det kommer även nya regler att förhålla sig till när man ska ut och resa i sommar. Ett av dessa är kravet på munskydd.

Våra munskydd är gjorda i stretchmaterial av hög kvalitet med en skön passform som passar alla (onesize), nu finns även munskydd i barnstorlek. Munskydden kan tvättas i 60 grader och återanvändas.
Munskydden är tillverkade i dubbla lager fint stretchbart polyester med en ficka för ett partikelskyddande filter på insidan. Dessa rekommenderar vi att man använder ihop med sin mask för att minska smittspridningen ytterligare. Vi rekommenderar även att man byter sitt filter kontinuerligt, för att i alla lägen kunna garantera bästa möjliga skydd. Mer information om våra filter hittar du här.

Vi erbjuder ett stort utbud av munskydd med olika motiv för att passar just dig. Om du önskar designa ditt egna munskydd kan du kontakta oss via telefon eller mail, minimum order är då 50st men priset är helt annat, hör av dig till oss så kommer vi överens om pris och design. Finns även bilder på tidigare kunders beställningar av egendesignade munskydd.